Bli kunde

Ønsker du å samarbeide med oss?

Med personlig, rask og effektiv behandling skiller vi oss fra våre konkurrenter. Vi bistår deg som leter etter dyktige folk.

Kontakt oss

Strandveien 15, 1366 Lysaker, Norge

jobconnect logo

Hvorfor velge Jobconnect

I Jobconnect har vi ansatte med lang fartstid innenfor rekrutteringsbransjen. Vi hjelper deg å dekke behov, enten det skulle vært at du ønsker nye ansatte i din bedrift eller at du som enkeltkunde søker jobb.

Vi er her for å gjøre prosessen enklere og raskere. Systemet vårt gjør det enkelt å matche rett kandidat til stilling. Vi lager stillingsannonser og utlyser stillingene. 

Kandidatene går gjennom en kvalitetssikker seleksjonsprosess før oversendelse. Dette sparer kundene våre tid på. De vil kun motta CVer vi mener passer til stillingen. Våre rådgivere vil under hele prosessen være behjelpelige med råd om ønskelig.

Jobconnect har alt arbeidsgiveransvar ovenfor kandidaten, inkludert ansettelse og oppsigelse. Timer blir registrert på nett (effektive arbeidstimer) som skal godkjennes av oppdragsgiver. Etter godkjenning blir timelisten sendt til Jobconnect for lønnsutbetaling.

Ved innleie av kandidater tilbyr vi både korte og lange oppdrag. Dette kommer helt an på behovet til oppdragsgiver. Kandidaten blir ansatt i Jobconnect, men arbeider hos oppdragsgiver.

Timeprisen dekker:

  • Arbeidsgiveransvar
  • Arbeidsgiveravgift
  • Avlønning / trekkoppgaver
  • Feriepenger
  • Sykelønn 

Ved direkte rekruttering gjelder samme prosess som beskrevet over, med unntak av at kandidaten blir ansatt direkte hos kunden. Søknadsfrist avtales i samråd med kunden. Kunden velger selv om de ønsker å få oversendt CV med kandidatsammendrag samlet eller kontinuerlig.

Vi er her for å hjelpe.
Ta kontakt med oss for mer informasjon på mail@jobconnect.no

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på nettsiden vår for å kunne gi deg den mest relevante og beste opplevelsen. Cookies brukes for å forbedre din opplevelse.