Om oss

Jobconnect ble etablert i 2011 og er spesialisert på tjenester som lederutvelgelse, rekruttering, aktivt søk, rådgivning, personal- og konsulentutleie. 

Vi mener at raske endringer krever fleksible løsninger. Vårt team hjelper din bedrift med å bidra til utvikling gjennom å finne den kompetansen og de menneskelige ressursene dere har behov for.

Vi er din rådgiver og samarbeidspartner enten du er kunde eller kandidat!

I Jobconnect mener vi at riktig kandidatutvelgelse er en stor økonomisk fordel for kunden. Vi har erfarne rådgivere med lang fartstid for å sikre en kvalitetssikker seleksjonsprosess. Både bedrifter og jobbsøkere vil oppleve trygghet og tilfredshet ved å vite at de får personlig og profesjonell oppfølging av våre rådgivere.

Vi matcher kundens behov med kandidatens spesialisering og ønske. Vårt mål er at våre kandidater skal lykkes hos våre samarbeidspartnere og dermed ha en langsiktig fremtid på de respektive arbeidsplassene.

God oppfølging og “føre var” prinsippet er noe vi står for. Våre rådgivere følger aktivt opp mot kunde og kandidat i minimum 3 måneder etter oppdragsstart. Når vi aktivt engasjerer oss leverer vi kvalitet og bidrar til vekst. Sammen skaper vi mindre turnrover, gode arbeidsmiljø og bedre arbeidsplasser i Norge.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på nettsiden vår for å kunne gi deg den mest relevante og beste opplevelsen. Cookies brukes for å forbedre din opplevelse.